FASHIONABLE BANKHANGEN MET PINK SODA

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het eerste wat ik doe als ik thuis ben is iets comfortabels aantrekken. Tot voor kort was dat altijd een oud T-shirt en een oude veel te grote joggingbroek van Vincent. Ik zag er thuis dus altijd uit als een zwerver en schoot dan ook spontaan in de stress als de deurbel ging. Het was namelijk niet de bedoeling dat iemand anders dan mijn katten en Vincent mij zo zou zien.

“Lekker chillen op de bank zonder je te hoeven schamen voor je look!”

Dat probleem is nu gelukkig verleden tijd! Vorige week ontving ik namelijk een pakketje van JD sports met daarin deze lifestyle leggings en crop top van Pink Soda. De lifestyle leggings van Pink Soda zijn niet gemaakt van dat gladde fitness stofje, maar gewoon van katoen. Ze zijn echt bedoeld om lekker in te chillen op de bank, maar dan ZONDER je hoeven te schamen voor je look. Beide items zitten echt heerlijk – de trui is megazacht vanbinnen – en het geheel ziet er super cute uit! Zo durf ik wel de deur open te doen, hoor! Ik zit er zelfs aan te denken om dit aan te doen in het vliegtuig als we woensdag naar Bali vliegen!

Wat vind jij? Is dit geschikt om te dragen op het vliegveld of moet ik het maar gewoon bij chillen op de bank houden?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin