VIA VAI ‘DAD’ SNEAKERS

Via Vai Marina Dad sneakers
Via Vai Dad sneakers outfit
Via Vai Dad sneakers outfit
Via Vai dad sneakers | Mick Keus jeans | Mango blazer | Ellesse bodysuit | Zara heuptasje

Als ik mijn vaders stijl zoals ik die me herinner van vroeger moest uittekenen, dan zou dit ongeveer het plaatje zijn: een stugge lichtblauwe jeans met een matchend denim jack en witte sneakers met een chunky zool. Tot voor kort mocht ik mijn vader graag plagen met foto’s van zijn vroegere ‘dad look’, maar nu zou ik het stiekem best tof vinden als hij zijn oude kloffie weer eens van zolder zou pakken. Niet voor hemzelf, maar voor mij!

“De ‘dad look’ is tegenwoordig hartstikke hot!”

Dad sneakers
Helaas heeft hij inmiddels – misschien door mijn onophoudelijke geplaag – afstand gedaan van zijn ‘dad tenue’. Bovendien had het mij natuurlijk toch niet gepast. Gelukkig is de ‘dad look’ tegenwoordig hartstikke hot en is het dus niet zo moeilijk om deze te kopiëren. De jeans had ik al een tijdje in mijn bezit, maar sinds kort ben ik ook de trotse eigenaresse van een paar Dad sneakers van VIA VAI Shoes. Ik heb gekozen voor de Marina Dot sneakers, met een lekker opvallende tong en achterkant.

De outfit
Het denim jasje heb ik achterwege gelaten, ik hoef immers geen één op één kopie van mijn vader te worden. In plaats daarvan heb ik gekozen voor een nette geruite blazer en een sportieve bodysuit voor het contrast: sporty chic. Bovendien komt de oranje kleur van de bodysuit ook weer terug in de sneakers. Ik ben dol op het creëren van contrasten en zou mijn Via Vai dad sneakers dan ook gerust eens combineren met een vrouwelijke jurk. Of juist onder een gaaf pak! De opties zijn eindeloos. En had ik trouwens al gezegd dat ze heerlijk lopen?

“Ik ben dol op het creëren van contrasten.”

Over Via Vai
Al 25 jaar staat Via Vai voor Nederlands design met Italiaanse allure. De collectie kenmerkt zich elke keer weer door hoogwaardige materialen; allemaal afkomstig uit Italië, een trendy signatuur en de perfecte pasvorm. Gemaakt voor de stoere, vrouwelijke, trendy powervrouw van nu die precies weet wat ze wil! 

Wat vind jij van mijn nieuwe Via Vai dad sneakers? En heb je zelf al een paar in je kast staan?

xoxo,
Rowan